Robotske kosilnice

Husqvarna robotska kosilnica skrbi podnevi ali ponoči, v dežju in soncu, da je trava popolno pokošena. Robotska kosilnica vam omogoča, da se medtem, ko ona kosi travo, ukvarjate z drugimi opravili. Robotska kosilnica bo pokosila trato namesto vas. Košnja zelenice je lahko obremenjujoča in zahtevna. Ni vam več potrebno trpeti na vročini, saj
naredi težko delo namesto vas. Prednosti robotskih kosilnic je, da so izredno lahke, saj tehtajo manj kot 10kg. Ravno zaradi nizke teže ne puščajo sledi koles za seboj. Robotska kosilnica je varna za uporabo, saj ima senzorje za trk. Pri košnji ni potrebno, da ste fizično prisotni. Robotska kosilnica lahko tako pokosi travo večkrat na dan. Vreme ne vpliva na košnjo z robotsko kosilnico, saj lahko kosijo tudi v dežju. Ker se bo trava pogosto kosila, bo imela zelenica svež videz in bo bujno rasla.


Robotska kosilnica je zelo tiha pri delovanju. Košnja tako ne bo motila vaših sosedov, lahko pa se boste ob njenem delovanju tudi brez težav pogovarjali. So tudi enostavno za uporabo. Pred prvo uporabo morate vnesti tloris vaše trate in postaviti mejni kabel. Z mejnim kablom robotski kosilnici omejite površino, kjer bo kosila. Nato pa lahko robotska
kosilnica deluje samostojno. Robotska kosilnica vam bo olajšala življenje in vam omogočila več prostega časa, saj bo lahko delovala takrat, ko boste v službi ali na počitnicah. Baterija deluje lahko do ene ure, širina rezil je do 20 cm, višina košnje do 5 cm. Robotske kosilnice lahko kosijo tudi na naklonih do 25 stopinj naklona. Primerne so za površine do 500 kvadratnih metrov.


Husqvarna robotska kosilnica je zanesljiv in vrhunski stroj enega od vodilnih proizvajalcev robotskih kosilnic. Zagotavlja popolno pokošeno travo, med tem ko se vi posvečate drugim opravilom. Kosi lahko podnevi ali ponoči, v dežju ali ob močnem soncu, nobena ovira ji ni pretežka. Husqvarna robotska kosilnica je zanesljiva, saj lahko navigira preko zahtevnih travnatih površin in premaguje naklone ter ozke prehode. Svoje delo bo opravljala tiho in nevidno, sploh je ne boste opazili, ko se bo vozila po vaši trati. Tiho, hitro in učinkovito bo opravljala svoje delo. Svoje delo bo opravljala, med tem, ko boste vi počivali. Z njo lahko svojo trato dvignete na višjo raven, saj bo dobila vrhunsko oskrbo, ki si jo zasluži. Po košnji bodo ostali kratki koščki trave, ki skrbijo za gnojenje, da bo vaša trava rastla še bolje. Trata bo bujno zelena in brez mahu. Husqvarna robotska kosilnica naključno kosi znotraj območja določenega z mejnimi kabli. Na trati ne pušča sledi koles. Kosilnica uporablja ostra rezila, ki učinkovito odrežejo travne bilke. Vremenski časovnik prilagodi košnjo, da kosi takrat ko je trata v obdobju intenzivne rasti in manj v suhem vremenu.


Robotska kosilnica za svoje delovanje ne potrebuje bencina, saj ima samopolnilni akumulator. Ko konča z delom, se sama vrne na polnilno postajo in se samodejno polni. Čas polnenja je običajno eno uro. Kapaciteta akumulatorske baterije znaša med 2 do 4 AH, napetost akumulatorske baterije pa znaša med 18 do 20 volti. Upravljati jo je mogoče tudi preko mobilnega telefona. Gre za odlično rešitev za osebe, ki jim primanjkuje časa.

Robotska kosilnica je izjemen izdelek, ki omogoča popolnoma avtonomno košnjo na vseh tipih površine. Roboti Husqvarna Automower predstavljajo špico v svetu robotske košnje, omogočajo popoln rezultat prilagoditev vsaki zelenici. Na voljo tudi nekatere druge priznane znamke, za vso programiranje, montažo in kasnejšo podporo pa poskrbimo mi in vam s tem omogočamo brezskrbnost pri nakupu robotske kosilnice.

Na vaše skrbi ali morebitna vprašanja smo že odgovorili na našem blogu, preverite torej POGOSTA VPRAŠANJA V ZVEZI Z ROBOTSKIMI KOSILNICAMI ali vse v zvezi z nakupom robota na blogu NAKUP ROBOTSKE KOSILNICE.

preberi vsemanj
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-24 od 51

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Artikli 1-24 od 51

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer