Kosilnice

Robotske kosilnice priznanih blagovnih znamk, z najboljšimi modeli Husqvarna Automower na čelu. Izberite popolno trato, brez košnje in raje uživajte v vašem prostem času.

Husqvarna robotske kosilnice so inovativne naprave za avtomatsko košnjo trave, ki odlikujejo visoka zmogljivost košnje, napredna navigacija, programabilne funkcije, sistem samodejnega polnjenja, vzdržljiva konstrukcija in varčevanje z energijo. Močna rezila in zmogljiv motor omogočajo učinkovito košnjo tudi na večjih travnatih površinah. S pomočjo senzorjev, GPS tehnologije in drugih navigacijskih sistemov se robotske kosilnice inteligentno gibljejo, izogibajo se oviram in zagotavljajo enakomerno košnjo. Uporabniki lahko preko pametnega telefona enostavno nastavijo urnik košnje, določijo območja za izogibanje in prilagajajo druge parametre delovanja. Ko je baterija izpraznjena, se robotska kosilnica samodejno vrne na polnilno postajo. Husqvarna zagotavlja kakovostne materiale in vzdržljivo konstrukcijo za dolgo življenjsko dobo kosilnice. Energetsko učinkovite kosilnice prispevajo k zmanjšanju porabe energije med delovanjem. Uporaba Husqvarna robotskih kosilnic prinaša lastnikom praktičnost, saj zmanjšuje trud pri urejanju vrta in zagotavlja profesionalne rezultate košnje trave.

Niste prepričani? Preberite več o nakupu robotske kosilnice TUKAJ ali poglejte POGOSTA VPRAŠANJA V ZVEZI Z ROBOTSKIMI KOSILNICAMI

 
 
preberi vsemanj
Prikaži kot Mreža Seznam

23 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

23 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer