Robotske kosilnice


Robotske kosilnice Husqvarna so najbolj preizkušene, najbolj zanesljive in najbolj zmogljive robotske kosilnice na trgu.  Zagotavljajo popolno košnjo noč in dan, v dežju in soncu kljub kompleksni obliki vrta, ozkim prehodom, strminam, cvetličnim gredam, bazenom in ostalim oviram. Na trgu so že od leta 1995 in imajo tako za sabo več kot 20 let inovacij in izboljšav. Med modeli, ki so na voljo, boste zagotovo našli primerno robotsko kosilnico za vaš vrt. 

Kaj dobite z nakupom robotske kosilnice Husqvarna?

- Namestite in pozabite - zagotavljamo najvišjo stopnjo zanesljivosti in kakovosti z minimalnim vzdrževanjem in servisiranjem.
- Popoln rezultat - tri, kot britev ostra rezila zagotavljajo gladek rez, zeleno gnojenje izboljša kvaliteto trate in odpravi potrebo po grabljenju trave
- Izjemna zmogljivost na strmini - robotska kosilnica za strmine, s štirikolesnim pogonom omogoča košnjo na najzahtevnejših področjih do naklona 70% (35°)
- Zadovoljni sosedje - robotsko kosilnico Husqvarna poganja akumulator, zato je brez emisij, delovanje pa je zelo tiho
 - Povezljivost - s prenosom brezplačne aplikacije Automower Connect na vaš pametni telefon, lahko vašo robotsko kosilnico upravljate na daljavo (na voljo pri serijah 300 in 400)
- Popolno prilagoditev vaši trati - opremljene z vremenskim časovnikom, se robotska kosilnica Husqvarna prilagodi letnemu času in vremenu, tako pa se zmanjša obraba kosilnice in obremenitev travnate površine.
||
Razvrsti izdelke:
Izdelki v Robotske kosilnice