• Znamke: STIHL

Bencinska motorna žaga STIHL MS 182

Na zalogi
Šifrant
11482000059
Ocena:
0% of 100

- vsestranska bencinska motorna žaga za žaganje drv in vzdrževanje posesti

- za zasebne uporabnike in obrtnike

- enostavna za uporabo zahvaljujoč upravljanju z eno ročico in gumbom za zaustavitev

- udobno delo tudi pri daljši uporabi zahvaljujoč protivibracijskemu sistemu STIHL

- pokrov rezervoarja brez orodja za enostavno polnjenje

Akcijska cena 331,55 € Redna cena 349,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

BENCINSKA MOTORNA ŽAGA MS 182

Zmogljiva bencinska motorna žaga STIHL MS 182 je idealna za žaganje drv, vrtnarjenje in urejanje okolice ter vzdrževanje nepremičnin. Zahvaljujoč zmogljivemu motorju lahko to motorno žago uporabljate za zelo širok spekter nalog, tako zasebno kot profesionalec pri vrtnarjenju, urejanju krajine in obrti. Z MS 182 je možno tudi podiranje manjših dreves.

Zmogljiv motor STIHL 2-MIX MS 182 ne zagotavlja le zelo dobrih rezalnih zmogljivosti, ampak je tudi varčen. Protivibracijski sistem STIHL podpira udobno delo z motorno žago, saj ščiti vaše mišice in sklepe. Poleg tega vam upravljanje z eno ročico omogoča upravljanje vseh funkcij bencinske motorne žage samo z eno roko. Delo vam olajša tudi stabilen krempljasti naslon. Pomaga vam, da žago trdno namestite na les in tako naredite natančen rez. Robusten filtrirni element iz flisa zagotavlja dolge intervale vzdrževanja. Za delo v snegu so na voljo posebni poliamidni filtri.

Druga praktična lastnost STIHL MS 182: Po prekinitvi dela je motor takoj pripravljen za ponoven zagon, saj se kombinirana ročica s funkcijo stop samodejno vrne v delovni položaj. Stransko napenjanje verige olajša ponovno napenjanje in tako spodbuja delo s čim manj prekinitvami.

Diagnostična vtičnica je v pomoč pri vzdrževanju vaše bencinske motorne žage STIHL MS 182. To pomeni, da lahko na našem servisu pregledamo informacije o stroju in dobimo informacije kot so čas delovanja ter navodila za popravilo in vzdrževanje. 

- delovna prostornina 35,8 cm³

- moč 1,6 kW/ 2,2 KM

- teža 4,6 kg

- dolžina meča 35 cm

- veriga 3/8"p 1,1 mm

- razmerje med močjo in težo (kg/kW) 2,8

- emisije CO2 1127 g/kWh

- nivo zvočnega tlaka 103 dB(A)

 

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
-5%