• Znamke: STIHL

Bencinska motorna žaga STIHL MS 162

Na zalogi
Šifrant
11482000000
Ocena:
0% of 100

- motorna žaga za žaganje drv in vzdrževanje posesti

- za delo v zasebnih okoljih

- enostavna uporaba

- bočno napenjanje verige

- udobno tudi pri daljši uporabi zahvaljujoč antivibracijskemu sistemu STIHL

199,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

BENCINSKA MOTORNA ŽAGA MS 162: OSNOVNI MODEL ZA RAZLIČNE  NALOGE

Bencinska motorna žaga STIHL MS 162 je zanesljiva osnovna naprava za vzdrževanje zasebnih posesti. Ne glede na to, ali želite žagati drva ali rezati sadno drevje, je lahka in robustna motorna žaga STIHL MS 162 primerna za občasno uporabo na najrazličnejših področjih uporabe. S to zanesljivo motorno žago je možno tudi podiranje manjših dreves.

 

Optimalno usklajen celoten sistem STIHL MS 162 vključuje močan motor STIHL 2-MIX. Zagotavlja dobro rezalno zmogljivost ob hkratni nizki porabi. To pomeni, da lahko dosežete zanesljivo natančne reze, ki jih podpira standardna veriga 3/8"P z ozkim rezom. Vaša motorna žaga deluje gladko in tiho: antivibracijski sistem STIHL zmanjša prenos tresljajev na ročaj, tako da so vaše mišice in sklepi razbremenjeni.

 

Posebej priročno: zahvaljujoč upravljanju z eno ročico lahko upravljate vse funkcije, kot so zagon, delovanje in zaustavitev, samo z eno roko. Ponovni zagon po prekinitvi dela je preprost, saj se kombinirana ročica s funkcijo zaustavitve samodejno vrne nazaj v delovni položaj. Druga priročna lastnost je varno in enostavno ponovno napenjanje verige, pri čemer se bočno napenjanje verige izkazalo za posebej praktično.

- Prostornina 30,1 cm³

- Dolžina meča 30 cm

- Moč 1,2 kW/ 1,6 KM

- Teža 4,5 kg

- Razmerje moč/ teža 3,8

- Tip verige 3/8"p 1,1mm

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account