• Znamke: Solo by AL-KO

Vrtna kosilnica Solo by AL-KO 5251 VS-B

Ni na zalogi
Šifrant
127607
Ocena:
0% of 100

Zmogljiva in robustna kosilnica 5251 VS-B je opremljena z dodatnimi funkcijami za udobno delo. Variabilen pogon za popolno prilagoditev košnje uporabniku. Močan Briggs&Stratton motor, jekleno ohišje in oležajena kolesa naredijo kosilnico robustno. Velika pogonska kolesa, gumiran ročaj in pregledna upravljalna plošča poskrbijo za udobje in intuitivno upravljanje.

799,90 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

S širino rezanja 51 cm je bencinska kosilnica solo by AL-KO 5251 VS-B idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do pribl. 1.800 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti centralno od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs & Stratton z močjo 2,6 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnatih površin in pogon koles z nastavljivo hitrostjo. Njegova poraba olja je občutno nižja.

Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo by AL-KO 5251 VS-B. K udobju pripomoreta tudi z gumo prevlečeno območje ročaja in pregledna upravljalna plošča. Aerodinamična oblika ohišja iz jeklene pločevine omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l.

- motor Briggs&Stratton 675 EXi
- moč motorja 2,6 kW
- masa 37kg
- širina rezanja 51cm
- višina rezanja 30-80mm, 7-stopenj
- variabilen zadnji pogon
- jekleno ohišje
- vse tri funkcije košnje - mulčenje, pobiranje v koš, stranski izmet
- oležajena kolesa

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account