• Znamke: STIHL

Robotska kosilnica STIHL iMow 5

Na zalogi
Šifrant
IA010111406
Ocena:
0% of 100

- robotska kosilnica za trate do 1500 m² in naklone do 40 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje

1.899,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

IMOW® 5: SAMOSTOJNO IN POPOLNOMA AVTOMATSKO KOSI SREDNJE VELIKE TRATE

Z robotsko kosilnico STIHL iMOW® 5 lahko popolnoma avtomatsko vzdržujete srednje velike trate v svojem zasebnem domu. Robotska kosilnica deluje z zmogljivo litij-ionsko baterijo. To omogoča dolgotrajno nemoteno delovanje robotske kosilnice. S 3 prosto nihajočimi rezili nožev sistema Disc-Cut je dosežen čist rez.

Zahvaljujoč zanesljivi vožnji robotske kosilnice lahko pri košnji na pobočjih učinkovito delate na naklonih do 40 %. STIHL iMOW® 5 travo, na zelenicah do 1.500 m², seseklja in istočasno mulči, tako da takoj deluje kot gnojilo za trato. Oviram se nežno približa z ultrazvočnimi senzorji in nadzorovano hitrostjo, trata pa se pokosi tik do predmeta. Ob dotiku robotska kosilnica samodejno spremeni smer. Inteligentni manevri obračanja podpirajo učinkovito košnjo na ozkih mestih. Na neravnem terenu se hitrost prilagaja zahvaljujoč senzorjem naklona, ​​tako da tudi tam dosežete enakomeren rezultat.

Nadzorna plošča omogoča enostavno upravljanje z le nekaj pritiski na gumbe. Poleg tega je intuitivni nadzor podprt z glasovnim izhodom. Zadnji LED trak prikazuje trenutno stanje vaše robotske kosilnice, medtem ko sprednji LED trak omogoča dnevne luči v 3 različnih načinih. Svojo robotsko kosilnico lahko kadar koli upravljate prek Bluetooth® ali WiFi z uporabo aplikacije MY iMOW®. To lahko uporabite tudi za individualno nastavitev višine košnje v različnih fazah. V načrtu košnje lahko določite časovna okna za tedenske načrte, med katerimi je lahko vaš iMOW® 5 samodejno aktiven. Po potrebi lahko robotsko kosilnico zaženete tudi ročno. Senzor za dež nastavite sami, tako da se travnate površine pokosijo tudi v mokrem vremenu ali pa se mora iMOW® 5 ustaviti. Priklopna postaja služi kot osnova za robotsko kosilnico in za polnjenje.

- za povšrine do 1500 m²

- največji naklon znotraj območja 40%

- širina košnje 28 cm

- višina košnje 20-60 mm

- teža 14 kg

- čas delovanja pri 80% napolnjenosti 55 min

- čas delovanja pri 100% napolnjenosti 65 min

- čas polnjenja do 80% je 50 min

 

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account