• Znamke: STIHL

Robotska kosilnica STIHL iMow 6

Na zalogi
Šifrant
IA010111436
Ocena:
0% of 100

- robotska kosilnica za trate do 3000 m² in naklone do 40 %

- natančen kosilni sistem s 3 prosto nihajočimi rezili

- večstopenjska električna nastavitev višine reza

- priročno upravljanje prek aplikacije MY iMOW® in prek povezave Smart Home

- samostojna košnja z dinamičnim načrtom košnje

2.559,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

IMOW® 6: ZA NEODVISNO IN POPOLNOMA AVTOMATSKO NEGO TRATE NA VELIKIH POVRŠINAH

Robotska kosilnica STIHL iMOW® 6 z zmogljivo litij-ionsko baterijo skrbi za nego trate popolnoma samodejno in neodvisno. Baterija omogoča dolgotrajno nemoteno delovanje robotske kosilnice. S 3 prosto nihajočimi rezili sistema Disc-Cut lahko dosežete čist rez zahvaljujoč visoki hitrosti rezila.

Pri mulčenju s STIHL iMOW® 6 se trava seseklja, da se lahko neposredno uporabi kot gnojilo za trato. Robotska kosilnica učinkovito obdeluje travnate površine do 3.000 m² ter naklone do 40 %, na primer pri košnji na pobočju. Vgrajeni senzorji omogočajo, da STIHL iMOW® 6 samodejno spremeni smer, ko pride v stik z oviro. Predmetom se približuje nežno. Ultrazvočni senzorji in nadzorovana hitrost omogočajo košnjo trate blizu objekta. Za učinkovito košnjo v ozkih prostorih je mogoče uporabiti tudi inteligentne manevre obračanja. S pomočjo senzorjev nagiba se hitrost prilagaja na neravnem terenu, tako da tudi tam dobite dosleden rezultat.

Upravljanje je preprosto in intuitivno prek nadzorne plošče z le nekaj tipkami, dodatno podprto z glasovnim izhodom. Trenutni status vaše robotske kosilnice je prikazan preko zadnjega LED traku. Dnevne luči na sprednjem traku LED lahko izbirate v 3 različnih načinih. Z aplikacijo MY iMOW® lahko kadar koli upravljate svojo robotsko kosilnico prek povezave Bluetooth® ali WiFi. Višino košnje lahko nastavite tudi posamično v različnih stopnjah. Časovna okna za aktivne čase v tedenskih načrtih lahko določite v načrtu košnje. Po potrebi lahko STIHL iMOW®6 zaženete tudi ročno. Zahvaljujoč individualno nastavljivemu senzorju za dež se lahko odločite, ali naj se trata pokosi v mokrem vremenu ali naj se iMOW® 6 ustavi.

- za povšrine do 3000 m²

- največji naklon znotraj območja 40%

- širina košnje 28 cm

- višina košnje 20-60 mm

- teža 15 kg

- čas delovanja pri 80% napolnjenosti 135 min

- čas delovanja pri 100% napolnjenosti 150 min

- čas polnjenja do 80% je 75 min

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account