• Znamke: STIHL

Bencinska kosilnica na nitko STIHL FS 38

Na zalogi
Šifrant
41400122354
Ocena:
0% of 100

- multifunkcijski ročaj
- varčen 2-MIX motor
- možnost nadgradnje ElastoStart

221,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

Predstavljamo STIHL FS 38 Trimer: Zmogljiv in vsestranski pripomoček za vaš vrt!

STIHL FS 38 Trimer je idealen sopotnik pri urejanju vrta. S svojo lahko zasnovo in močnim motorjem 27.2cc boste enostavno obvladali košnjo robov. Ta vsestranski trimer je opremljen z inovativno rezalno glavo AutoCut, ki zagotavlja neprekinjeno delo brez prekinitev. Sistem Easy2Start omogoča hitro in enostavno zagon, tako da se lahko osredotočite na urejanje vrta brez nepotrebnega napora.

STIHL FS 38 Trimer je zasnovan za udobno uporabo in natančno obrezovanje. Z lahkotno konstrukcijo boste zlahka manevrirali in dosegli tudi težko dostopna mesta. Ta vsestranski trimer omogoča preprost prehod med obrezovanjem okoli cvetličnih gred in dreves ter robnim obrezovanjem ob pločnikih. S svojo kakovostjo in zmogljivostjo je STIHL FS 38 Trimer nepogrešljiv pripomoček za vsakega vrtnega navdušenca.

Zaupajte STIHL-u, svetovnemu vodilnemu proizvajalcu vrtnih orodij, in se prepustite zmogljivosti STIHL FS 38 Trimerja. Ne glede na izzive, s katerimi se soočate pri urejanju vrta, ta trimer bo vaš zanesljiv partner. Pridobite popolno kontrolo nad vašim vrtom in dosežite vrhunske rezultate s STIHL FS 38 Trimerjem že danes!

- prostornina 27,2 cm3
- moč 0,65 kW/ 0,9 KM
- masa 4,2 kg

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account