• Znamke: Solo by AL-KO

Bencinski prezračevalnik trave Solo by AL-KO 518

Ni na zalogi
Šifrant
127375
Ocena:
0% of 100

Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 je robusten, zmogljiv pripomoček za profesionalno nego trate s površino do 1000 m². Z njim ste v prednosti s priznano kakovostjo naprave solo by AL-KO in svobodo gibanja brez kabla.

819,90 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

Bencinski vertikulator solo by AL-KO 518 je vaš zvest, neodvisen partner za vertikuliranje vsakega vrta in vsakega zemljišča – in ni odvisen od vtičnic, dolžine kabla in akumulatorjev. Z vertikulatorjem solo by AL-KO 518 vam gre delo hitro od rok in že v kratkem času boste dosegli želene delovne rezultate S svojim močnim bencinskim motorjem in 15 zelo čvrstimi dvojnimi rezili zanesljivo odstranjuje plevel in mah z ruše. S tem trata končno spet „lahko zadiha“ in se odpre za vnos hranilnih snovi ter gnojila.


Zahvaljujoč delovni širini 36 cm je zagotovljeno hitro napredovanje in že v kratkem času lahko obdelate tudi večjo površino. Močna naprava je zaradi 2-osne izvedbe okretna in preprosta za vodenje, saj odlično ohranja smer. Vodilni ročaj s svojimi vgrajenimi ergonomskimi upravljalnimi elementi omogoča udobno upravljanje in vključevanje brez preprijemanja, zato se tudi pri dolgotrajnem delu ne utrudite. Pri transportu in spravilu ročaj lahko preprosto zložite in prihranite prostor.

- motor Honda GP 160
- prostornina motorja 163 ccm
- moč 3,6 kW
- delovna širina 36 cm
- delovna globina 0-25 mm
- 15 jeklenih rezil
- masa 35 kg
- jekleno ohišje
- prostornina koša 15 L
- za površine do 1000m2

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account