• Znamke: STIHL

Baterijska motorna žaga STIHL MSA 300 C-O

Na zalogi
Šifrant
MA022000034
Ocena:
0% of 100

- naprava brez baterije in polnilnika
- zmogljiva akumulatorska motorna žaga za profesionalno uporabo
- za podiranje majhnih in srednje velikih dreves, za obrezovanje in razrez na dolžino
- 3 načini delovanja za učinkovito delo
- hiter pregled stanja zahvaljujoč LED prikazovalnik za upravljanje in obvestila
- nadzor stanja olja zahvaljujoč oljnemu senzorju

810,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.
STIHL MSA 300 C-O je prva akumulatorska motorna žaga, zasnovana posebej za profesionalno delo. Polna električna moč 3,0 kW se pretvori v hitrost verige do 30 m/s zahvaljujoč zmogljivi bateriji STIHL AP 500 S, razviti za to motorno žago. Skupaj z verigo STIHL .325" RS Pro in mečem Light 04 zagotavlja visoko zmogljivost rezanja z zmanjšano težo. Profesionalce navduši tudi vremensko odporna in robustna konstrukcija STIHL MSA 300. STIHL protivibracijski sistem zmanjšuje tresljaje, ki nastajajo in tako razbremeni vaše mišice in sklepe. Da bi čim bolj olajšali vzdrževanje in čiščenje akumulatorske motorne žage MSA 300, je filter posebej enostaven za dostop zaradi servisnega pokrova. STIHL MSA 300 je prva STIHL motorna žaga, ki ima LED prikazovalnik za upravljanje in obveščanje, s katerim lahko dobite vse ključne podatke in informacije o vaši žagi. Zahvaljujoč pametnemu konektorju STIHL 2 A je že pripravljen za delo v omrežju. Vsa akumulatorska orodja v sistemu STIHL AP so zasnovana za profesionalne uporabnike in za vsakodnevno uporabo, tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Naprave imajo tudi zaščito pred brizganjem vode z vseh strani, kar so dokazali tudi interni testi. Zaščita pred brizganjem vode STIHL MSA 300, ki je bila že dokazana z internimi testi, je certificirana tudi po zaščitnem razredu IPX4.

UDOBNO DELO: STIHL MSA 300 C-O S SENZORJEM OLJA Podiranje, obrezovanje in rezanje majhnih in srednje velikih dreves na dolžino: zahvaljujoč akumulatorski motorni žagi MSA 300 C-O podjetja STIHL lahko krajinarji, gozdarski strokovnjaki in občine opravljajo te naloge še posebej učinkovito. 3 nastavljivi načini delovanja (Eco, sekanje in vpenjanje) konfigurirajo motorno žago za ustrezne aplikacije. Poleg tega senzor za olje nenehno meri razpoložljivo količino olja za verigo in vam tako pomaga pri učinkovitem delu.
Dolžina meča (cm) 45
Moč (kW) 2,5
Nazivna moč (W) 3.000
Nazivna napetost (V) 36
Teža (kg) 5,4
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 93
Nivo zvočne moči (dB (A)) 104
Nivo vibracij levo/desno (m/s²) 2,6 / 2,8
Akumulatorska tehnologija Sistem AP
Veriga STIHL Oilomatic (korak) .325"
Veriga STIHL Oilomatic (Tip) RS Pro
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account