Vrtni traktorji


Vrtni traktorji so popolna rešitev za vse, ki potrebujejo nekoliko več pomoči pri košenju in ostalih delih na vrtu, zelenici ali okolici doma. Tudi za profesionalce, ki se vsakodnevno ukvarjajo z urejanjem večjih zelenih površin bodo naši kvalitetni vrtni traktorji ključni partner pri delu.

Najbolj udobna in vsestranska izbira med vrtnimi traktorji

Vrtni traktorji Husqvarna iz naše ponudbe se ponašajo z udobnim sedežem, varno kontrolo z dvoročnim krmljenjem v kombinaciji s pedali in večimi oblikami košnje. Izbirate lahko med izmetnim košenjem, mulčenjem in zbirnim košenjem. Tudi vzdrževanje vrtnega traktorja bo hitro in enostavno. Rezila se hitro in enostavno odstranijo in očistijo brez uporabe dodatnega orodja. Močna in vzdržljiva barvna obloga pa zagotavlja dodatno zaščito pred korozijo - s tem bo vaš vrtni traktor ostal z vami veliko dlje!

Več kot samo traktorska kosilnica - Husqvarna vrtni traktorji so vsestranski pomočnik

Našim vrtnim traktorjem lahko dodate tudi priklope s katerimi bodo postali vsestranski pomočnik skozi celo leto. Prikolice za vrtni traktor so prvi izmed takšnih priključkov, ki lahko vaše delo postavijo na naslednjo raven.
||
Razvrsti izdelke:
Izdelki v Vrtni traktorji