Motorne žage


motorne-žage-sthil-akcija
Motorna žaga Stihl je namenjena uporabnikom, ki cenijo zanesljivost, moč in udobje. Motorne žage Stihl združujejo tehnične rešitve za učinkovito delo in udobje pri delu.

Zanesljiva motorna žaga Stihl z izjemno močjo in majhno velikostjo

Tehnične rešitve vključujejo veliko elementov, najpomembnejše so, trpežni zračni filtri HD2, s predčiščenjem, dosežejo znatno daljšo življenjsko dobo kot običajni zračni filtri. M-Tronic uplinjači skrbijo za dober hladen vžig in takojšnje delo s polnim plinom. Sistem motorni žagi Stihl vedno doda natančno določeno mešanico goriva in zraka. Nastavljiva oljna črpalka omogoča natančno doziranje in tako dobro mazanje meča in verige. Stihl Injection (i) pomeni najboljše razmerje med močjo in težo. Motorne žage Stihl s to oznako so kompaktne in imajo optimalno moč motorja, upravljanje pa je preprosto, kot še nikoli doslej. 

Udobje in in enostavna uporaba motorne žage Stihl

Elementi udobja v motornih žagah Stihl pripomorejo k odlični uporabniški izkušnji. Dekompresijski ventil zmanjša potrebno moč pri zagonu. Sistema Stihl ElastoStart in ErgoStart opravita mnogo dela namesto vas, pri zagonu motorne žage stihl. Pokrovi rezervoarja za uporabo brez orodja prihranijo vaš dragocen čas pri polnjenju. Sistem za hitro napenjanje brez orodja  je dobrodošla rešitev za manj vešče uporabnike.

*Vsi izdelki nimajo tukaj navedenih lastnosti, tu so opisani najpomembnejši sistemi, ki jih vsebujejo določeni modeli motornih žag Stihl.
||
Razvrsti izdelke:
Izdelki v Motorne žage
12