• Znamke: STIHL

Baterija STIHL AP 500 S

Na zalogi
Šifrant
EA014006503
Ocena:
0% of 100

- 337 Wh energije pri teži 2,0 kg
- povečano število ciklov polnjenja zahvaljujoč tehnologiji Power Laminate
- združljiva z vsemi akumulatorskimi napravami v sistemu STIHL AP
- 4 praktične LED luči za prikaz stanja delovanja

463,00 €

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Pokličite nas na 03 / 700 11 70 ali pa nam pošljite povpraševanje. Veseli bomo tudi vašega obiska!

Pošlji povpraševanje
Izdelek trenutno ni na zalogi.
Vnesite svoj e-poštni naslov in prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi.

Sistem STIHL AP vas podpira pri vsakodnevnih opravilih pri negi vrta, krajine in dreves. Prave litij-ionske baterije AP vam pomagajo uporabljati akumulatorske naprave STIHL tudi za zahtevno delo. Štiri LED lučke vas obveščajo o stanju napolnjenosti baterije. Zahvaljujoč novi tehnologiji Power Laminate baterija STIHL AP 500 S ponuja dvakrat večje število možnih ciklov polnjenja v primerjavi s prejšnjimi baterijami STIHL. Tudi izhodna moč je bila ponovno povečana v primerjavi s AP 300 S.

STIHL AP 500 S z nazivno napetostjo 36 V je mogoče polniti s hitrimi polnilniki STIHL AL 300 in STIHL AL 500 ali standardnim polnilnikom STIHL AL 101.

V našem pregledu časa delovanja baterije in časa polnjenja si lahko ogledate, kako dolgo lahko delate z vašim akumulatorskim orodjem STIHL in koliko časa se mora polniti uporabljena baterija AP. V pregledu lahko vidite tudi, katera polnilna baterija AP je priporočljiva za vašo napravo STIHL.

Vsa akumulatorska orodja v sistemu STIHL AP so zasnovana za profesionalne uporabnike in za vsakodnevno uporabo, tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Zato so preizkusili zaščito pred brizganjem vode. Učinkovitost je dokazana z zahtevnimi internimi testi. Test brizganja med drugim temelji na standardu IPX4.

- teža 1,9 kg
- moč 337 Wh
- napetost 36 V
- nazivna moč celice 9,36 Ah
- čas polnjenja z AL 101 355 min
- čas polnjenja z AL 300 90 min
- čas polnjenja z AL 500 55 min

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account